Veelgestelde vragen

Door het coronavirus heb ik helaas geen werk voor mijn medewerker. Kan bynt personeel iets voor mij betekenen? 

Bynt Personeel kan u helpen met personele vraagstukken tijdens de coronacrisis. Wij bieden (tijdelijk-) vervangend werk voor uw eigen medewerkers, kunnen u helpen bij het aanvragen van steunmaatregelen (NOW) en verzorgen opleidingen voor uw medewerkers in de periode dat er geen werk is. 

Mijn uitzendkracht is ziek. Wat moet ik doen?

Het is allereerst belangrijk dat er een verzuimmelding komt - dit dient de uitzendkracht zelf voor 09:00 te doen. Wij vragen hem/haar om ook u op de hoogte te stellen. De uitzendkracht ontvangt na 1 of 2 wachtdagen (afhankelijk van de arbeidsovereenkomst) een ziekenuitkering. De verzuimbegeleiding geschied door een externe partij. Alleen de gewerkte uren zullen aan u worden gefactureerd. U draagt dus geen ziekte-risico. Mocht u ondertussen (met spoed) vervanging nodig hebben, dan horen wij het uiteraard graag!

Krijg ik ook een factuur als er geen werk is?

Nee. U betaald alleen voor daadwerkelijk gewerkte uren.

Wat is het uurtarief van een vakman?

Een uurtarief is altijd maatwerk. Wel kunnen wij u vertellen hoe een uurtarief is opgebouwd. Het is opgebouwd uit een bruto uurloon inclusief werkgeverslasten, verzekeringen en kosten sociale premies, reservering transitievergoeding, reserveringen voor vakantiedagen, feestdagen en kortverzuim, vakantiegeld, kosten ziekterisico en kosten bynt personeel voor de werkving, selectie en planning van de kandidaat. 

Hoe zijn jullie vaklieden uitgerust?

Standaard komt een vakman via bynt personeel met veiligheidskleding, PBM's en benodigd handgereedschap. Indien gewenst kunnen wij hem/haar uitrusten met aanvullend gereedschap/materieel.

Wat is het voordeel van een vakman via bynt personeel?

Continuïteit op uw project. Samenwerken met bynt personeel betekent toegang tot vakbekwaam personeel. Pieken in uw planning opvangen door op te schalen, maar ook afschalen indien de planning het toelaat en zo kosten besparen. Daarnaast kunt u rekenen op een zeer betrokken begeleiding van uw ingehuurde krachten. Wij begrijpen als geen ander hoe bouwen werkt. 

Hoeveel vakmannen bemiddelen jullie op jaarbasis?

In 2019 zijn wij gestart met onze onderneming en hebben in dat jaar 34 vaklieden mogen bemiddelen. 9 vaklieden hebben inmiddels een dienstverband bij de opdrachtgever waarover na een periode van inhuur geen extra kosten worden berekend. 

Mijn uitzendkracht neemt vakantie. Wat zijn de kosten?

Een uitzendkracht bouwt net als iedere andere werknemer vakantiedagen op. Het opnemen van deze dagen wordt in overleg met u als opdrachtgever gedaan. Uiteraard zijn hier voor u als opdrachtgever geen kosten aan verbonden. 

Ik heb een andere vraag. Wat nu?

Wij staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden. U kunt ons bereiken via de contactpagina op deze website.

 

bynt personeel facebook bynt personeel linkedin bynt personeel linkedin