Klantbeleving

isolatiehandel-van-den-berg

Jan Willem de Groot - Isolatiehandel van den Berg

Ontstaan in het hart van Hallum als een bescheiden lokale onderneming, heeft Isolatiehandel van den Berg (inmiddels gevestigd in Marrum) zich ontwikkeld tot een landelijke speler met regionaal karakter. Ze bieden een uitgebreid assortiment aan isolatieproducten, waaronder dak-, wand-, vloer-, spouw- en kelderisolatie.

Met een focus op maatwerk streeft van den Berg ernaar om elke klant, of het nu een groothandel of een particulier is, te voorzien van de beste isolatieoplossingen. Dit vereist natuurlijk ook deskundige en betrouwbare medewerkers, die zij hebben gevonden bij Bynt Personeel.

Als operationeel manager is Jan Willem verantwoordelijk voor de operationele bedrijfsvoering binnen het bedrijf. Hij zorgt ervoor dat alles soepel verloopt, van het optimaliseren van processen tot het aansturen en ondersteunen van het personeel.

Jan Willem: ''Het is een grote uitdaging om gekwalificeerde medewerkers te vinden. We hebben natuurlijk te maken met een tekort aan technisch personeel in onze regio. Daarnaast moet de kandidaat ook goed bij ons bedrijf passen. Gelukkig stelde Peter van Bynt Personeel Randi aan ons voor. Randi heeft een achtergrond in de timmerindustrie, net als ikzelf, dus dat hebben we gemeen.

Het was snel duidelijk dat Randi de juiste persoon was voor ons team. Zijn passie voor zijn werk was merkbaar tijdens het sollicitatiegesprek. Ik was zo enthousiast dat ik meteen de voorman heb gebeld om te vertellen dat we onze match hadden gevonden.

Randi heeft een vliegende start gehad. Door zijn talent en motivatie bleek al snel dat hij veel in zijn mars heeft. Daarom hebben we hem laten doorgroeien naar de afdeling logistiek, waar hij nu een essentiële rol vervult als logistiek medewerker.

Kortom, ik ben zeer tevreden over de service van Bynt Personeel. Dankzij hun inzet hebben we een waardevolle aanwinst in ons team en kunnen we blijven groeien als bedrijf."

Bouwonderneming Brent de Haan

Brent de HaanBouwonderneming Brent de Haan  

Een passie voor de bouw die begon op de jonge leeftijd van 13 jaar en zich door de jaren heen heeft ontwikkeld tot een bedrijf met een unieke visie. Bij Bouwonderneming Brent de Haan staat vertrouwen en kwaliteit centraal, zowel in de omgang met klanten als met het eigen personeel.   

Bouwonderneming Brent de Haan is continu in ontwikkeling, met een diverse portefeuille van werkzaamheden variërend van renovatie tot nieuwbouw, en alles daartussenin. Soms kunnen ze wel wat extra handen gebruiken, en daar komt de flexibiliteit van Bynt Personeel goed van pas.

Brent is in 2020 zijn eigen onderneming gestart. Hij begon klein, met slechts een auto vol gereedschap en klussen in de buurt. Door geleidelijk aan op te schalen en zijn unieke visie toe te passen, is zijn bedrijf getransformeerd van eenmanszaak naar een volwaardig MKB bedrijf. Hierdoor heeft hij zo nu en dan extra handen nodig.

Brent: ‘’Bynt biedt de flexibiliteit die we nodig hebben, vooral omdat we als klein bedrijf soms moeten op- of afschalen. Bij grotere projecten hebben we vaak extra handen nodig, en het is prettig dat Bynt personeel kan leveren. Als het wat rustiger is, kunnen ze snel reageren en de jongens weer terughalen.

Björn en Johan zijn destijds samen gestart. Na drie weken was Bjorn klaar, maar Johan is nog steeds bij ons. Onlangs is Egbert bij ons team gekomen. Hij doet het goed, heeft een positieve instelling en is altijd bereid om actie te ondernemen. Hij geeft duidelijk aan wat hij leuk vindt om te doen, en ik probeer daarop in te spelen. Het is belangrijk dat hij vrolijk blijft.

We moeten allemaal samen positief blijven, ook als er uitdagingen zijn. Het heeft geen zin om boos te worden en te klagen; in plaats daarvan moeten we kijken naar oplossingen. Wat kan ik doen, wat kan jij doen? Het gaat erom dat we samenwerken om problemen op te lossen, en daarbij geef ik graag de ondersteuning die nodig is.

Zowel vanuit mijn kant als vanuit Bynt bevalt het contact uitstekend. Het is gewoon prettig, no-nonsense, en dat waardeer ik enorm. De Friese nuchterheid die ze laten zien, draagt zeker bij aan deze positieve ervaring.’’

TEKA Infra B.V.

Tseard Kooistra – TEKA Infra b.v.

''Destijds als startende ondernemer, was het een uitdaging om alle werkzaamheden in goede banen te leiden. Tijd is kostbaar, en met groeien als doel kun je (gelukkig maar) niet meer alles alleen doen. Met andere afspraken en verantwoordelijkheden op een dag, kon ik niet de gehele dag op hetzelfde project zijn.

Gelukkig kwamen (onder andere) Bauke en Tonny van Bynt Personeel in beeld. Het inhuren van deze vakmensen betekende niet alleen dat ik beschikte over bekwame krachten op de werkvloer, maar ook dat mijn dagelijkse taken werden verlicht. Ze boden de flexibiliteit die ik nodig had om me te concentreren op andere aspecten van mijn bedrijf.

Met de ondersteuning van Bynt Personeel kan ik mijn tijd nu effectiever indelen en me bezighouden met andere zaken, terwijl ik erop kan vertrouwen dat de werkzaamheden doorlopen.

Wat Bynt Personeel onderscheidt, gaat verder dan de kwaliteit van hun personeel. Ze zijn een betrouwbare en platte organisatie met een ja is ja en nee is nee cultuur. Mijn ervaringen met Bynt Personeel zijn positief. Ze leveren niet alleen vakmensen, maar begrijpen ook de kracht van samenwerking.

Bovendien heeft deze samenwerking bijgedragen aan het aantrekken van nieuwe klanten. Het is meer dan een zakelijke relatie; het is een partnerschap waarbij we elkaar ondersteunen en gezamenlijk groeien.

Ik waardeer Bynt Personeel, omdat ze consequent laten zien dat ze hun beloftes nakomen en problemen snel en effectief oplossen. Voor elke ondernemer die op zoek is naar een betrouwbare partner, kan ik Bynt Personeel van harte aanbevelen!''

 

bynt personeel facebook bynt personeel linkedin bynt personeel linkedin